Humlebæk Nivå

Rotary Klub

Mødested: Fredensborghusene, Bakkedraget 43,

3480 Fredensborg. R.I.Distrikt 1470

Kontakt klubben - klik her! Siden opdateres!

Rotary Youth Exchange

2018-2019

Nye legepladser i Grønland

Humlebæk-Nivå Rotary Klub har i en række år haft fokuds på hjælp til Grønland og i Rotary året 2017-18 er der sat fokus på samarbejde med andre Rotary klubber i distrikt 1470, for at få etableret legepladser i 4 bygder i Kujalleq Kommune, Grønlands sydligste kommune med byerne Qaqortoq, Narsaq og Nanortalik.

Etablering af legepladserne er et samarbejde mellem Rotary klubberne og Kujalleq Kommune. Rotary samler midler ind til køb af legpladsudstyr og transport Danmark – Grønland og Kujalleq Kommune stiller arealer til rådighed og vil stå for opstillng af legeplads-udstyret.

Legepladser i Grønland kan næsten sammen-lignes med et udendørs forsamlingshus, hvor begge køn og hvor børn, unge, forældre og ældre opholder sig og har fælles gode oplevelser og styrker deres fælles relationer.